Over teamuitje Eindhoven

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Eindhoven er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje.

Beleef een onvergetelijk teamuitje in Eindhoven. Of u nu een djembe workshop, een moorddiner, een pubquiz of een schermworkshop zoekt, bij teamuitjeeindhoven.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Eindhoven organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Breda, Den Bosch, Roermond, Tilburg en Venlo. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Eindhoven

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig.
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook teamuitjes in:

Aalburg
Alphen-Chaam
Asten
Bergeijk
Bernheze
Best
Bladel
Boekel
Boxmeer
Boxtel
Cranendonck
Cuijk
Den Bosch
Deurne
Dongen
Drimmelen
Eersel
Etten-Leur
Geertruidenberg
Geldrop-Mierlo
Heusden
Hilvarenbeek
Laarbeek
Landerd
Lith
Loon op Zand
Maasdonk
Mill en Sint Hubert
Moerdijk
Oirschot
Oisterwijk
Oss
Reusel-De Mierden
Rucphen
Haaren
Halderberge
Heeze-Leende
Helmond
Schijndel
Sint Anthonis
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Vught
Waalre
Waalwijk
Werkendam
Woensdrecht
Woudrichem
Zundert
Sint-Oedenrode
Someren
Son en Breugel
Steenbergen
Goirle
Grave
Tilburg
Uden
Sint-Michielsgestel
Gemert-Bakel